Neem jij even naast mij plaats achter het stuur?

Cockpit vrij

Een eindejaarspoll tot besluit van mijn eerste jaar bloggen over Kerk-Landbouw-Platteland. Mag ik je vragen om even naast mij in de cockpit plaats te nemen?

Voordat ik met deze blog begon liep ik al een tijdje met het idee rond. Het resultaat is wat je het afgelopen jaar hebt kunnen zien groeien – tot en met de recente metamorfose van mijn blog tot de site vroedman – een grondig hoeder.
Ik blog allereerst omdat ik het leuk en belangrijk vind om gedachten te ordenen. Daarnaast biedt dit podium meer mogelijkheden: delen, reageren, verwijzen en liken.
Ongetwijfeld kan het beter. Ik hoop dat jij je aangesproken voelt en bereid bent om even de tijd te nemen onderstaande poll in te vullen. Mocht je wensen of vragen hebben die je geen plek kunt geven in de poll dan weet je me te vinden via de contactknop rechts. Alvast dank.

Bedankt voor de moeite.

Jack Steeghs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s